Декоративни стъклопакети шпроси и хелима

Ако искате да придадете индивидуалност и новаторски стил на дограмата си, изберете от многобройните варианти на шпроси и хелими. Те представляват декоративни лайстни, който се залепят отвън / шпроси / или отвътре на стъклопакета / хелими /, за да се постигне ефект на разделен на отделни сегменти прозорец.

Те могат да бъдат изработени и монтирани в многообразие от цветове, форми и размери – всичко това прави възможно всяко дизайнерско решение. Шпросите дискретно и елегантно разделят прозореца, като сегментират стъклопакета за автентична визия .

В интериора се усеща фин чар и изчистен акцент чрез разделените стъклени повърхности. Можете да заложите на актуалните асиметрични форми или традиционното симетрично разделяне за постигане на хармоничен с интериора дизайн.

Шпросите се вписват идеално в класически и съвременен архитектурен стил, допълвайки фасадата с отличителния си характер. Те намират приложение както като допълващ акцент, така и като основен елемент. Хелимата придава интериорна завършеност на прозореца или вратата.

Основните цветове са бял и златист, предлагат се и дървесни цветове. Ширината на шпросата може да бъде 25 или 50 мм – в зависимост от ефекта, който искате да постигнете.