PVC дограма PROFILINK premium

PVC прозоречна система с 5 камерно крило с ширина 70 мм и 5 камерна каса с ширина 70 мм. Дебелина на стените – 3мм. Дава възможност за стъклопакет 36 мм, което увеличава коефициента на шумо- и топлоизолация. Оптимално застопоряване на „стъклодържателя" е гаранция за високи ветрови натоварвания. Стъклодържателят дава възможност за бързо и лесно почистване. Неговата геометрия позволява надеждно закрепване на вътрешни хоризонтални щори.

PVC дограма PROFILINK Premium +

PVC прозоречна система с 6 камерно водобранно крило с ширина 80 мм и 5 камерна каса с ширина 70 мм . Специалния профил на крилото дава възможност за предпазване на гуменото уплътнение от атмосферни влияния (слънце, дъжд.....), което пък води до увеличаване на ресурса на изделието като цяло.

PVC дограма PROFILINK Premium Z

• Елегантен и атрактивен дизайн.
• Превъзходни топлоизолационни характеристики.
• Висока шумоизолация, осигуряваща тишина и спокойствие във вашия дом.
• Висококачествен PVC материал, устойчив на въздействието на външната среда.
• Идеално гладка повърхност на профилите.
• Използването на универсални усилители, обезпечават висока стабилност на конструкцията.

Цветова гама


Аксесоари

Ние предлагаме и всички допълнителни екстри, които са неделима част от комфорта ни и не бива да се пренебрегват.

Подпрозоречни дъски

Добре е подпрозоръчните вътрешни первази, да бъдат поръчани заедно с дограмата, за оптимално съчетаване с прозореца. Разнообразие от цветове и размери от 150 мм до 300 мм, отлично съчетани с Вашия прозорец. Произвеждат се със специално покритие, което е със защита против химични препарати, както и при леки наранявания и температурни влияния. Почистват се лесно и не се нуждаят от специална поддръжка.

Алуминиеви козирки

Най-често се прилагат в долната хоризонтална част на прозореца против навлизане на вода между стената и профила на касата. Задължително е уплътняването със силикон между профила и козирката. Ширините, които предлагаме, най-често са: 11см, 17см, 21см и 25см. Представляват специален Z профил с дебелина 3мм и са в стандартен бял цвят. Когато прозорците са в дървесен декор, козирките се избират по RAL в подходящият цвят.

Дръжки

Дръжките с марка Hoppe са доказали качеството си, благодарение на показатели като дълъг живот, екологична съвместимост и здравна безопасност. Те са произведени от висококачествени устойчиви на корозия сплави.


Обков за PVC дограма

Обковът представлява набор от детайли и механизми, осигуряващ закрепването и начина на отваряне на подвижните части от дограмата. Надеждността на прозоречните конструкции зависи пряко от всяко винтче и закрепване. Ето защо изискванията за механичната износоустойчивост са много високи. Поради тази причина "Уиндоупласт” използва само продукти на водещите в областта фирми една от който е SIEGENIA. Качественият обков е този, който поддържа безпроблемното функциониране на вратите и прозорците и осигурява дълъг живот на експлоатация. От него зависи дали ще ви духа през зимата, ще отваряте ли безпроблемно дограмата или в определен момент тя ще провисне.

„Уиндоупласт” използва за производството на PVC дограма един от най- висококачествения обков за врати и прозорци Siegenia. Немската фирма е основана през 1914 г. и оттогава е специализирана в производството на обков за прозорци и врати. Вече близо столетие Siegenia се развива и доказва, че е най-добрият обков за производство на прозорци и врати. Продуктовата гама е съобразена с новите високотехнологични изисквания и стандарти, както и с архитектурните възможности при производството на PVC дограма. Основните предимства на Siegenia са:
·         специалните панти не позволяват триенето на метал с метал и в същото време могат да понесат тежест до 130 кг.;
·         разположението на крепежните елементи в PVC и алуминиевите профили достигат до усилващия профил (армировката), което гарантира още по-голяма недеждност;
·         специалният механизъм на "ножиците" позволява на прозорците и балконските врати да се отварят по хоризонталната и вертикалната ос, както и комбинация по двете оси;
·         повърхността на обкова е покрит с двуслойна антикорозионна обработка;
·         възможност за различни степени на сигурност.

Отваряне тип "Хармоника"

   Обковът Siegenia е на българския пазар от 1994 г. Оттогава неизменно е най-желаният обков както за производство, така и за експлоатацията на врати и прозорци. Освен основните типове отваряния (погледни секция "Начини за отваряне на PVC прозорци и врати") по хоризонталната ос и вертикалната ос, както и комбинация от двете, Siegenia предлага още типове отваряния, като:

Тип "Хармоника" - със сгъващи крила. Позволява изпълнението на врати с голяма преходна площ при отворено положение с лесно и безпроблемно придвижване на крилата. Количките за придвижване могат да се монтират както от долната, така и в горната страна, в зависимост от предпочитанията на клиента. Този тип отваряне е подходящо при прозорци и врати на мансарди, веранди към градини и за всякакви преходни прегради в помещенията.


Системи тип "Фолксваген"


• Системи тип "Фолксваген" - изключително удобни и практични начини за отваряне на прозорци и врати, когато е необходимо да се пести място. Комфортни и естетични. Осигуряват превъзходна изолация. Крилата могат да са с много големи размери

Системи тип "Плъзгане с повдигане"

• Системи тип "Плъзгане с повдигане" - изключително удобни и практични начини за отваряне на прозорци и врати, когато е необходимо да се пести място. Комфортни и естетични. Осигуряват превъзходна изолация. Крилата могат да са с много големи размери

Противовзломни системи

• Противовзломни системи: базовата система осигурява по-голяма защита срещу взлом, като се обезопасява ъгъла под дръжката. Възможно е да се монтират допълнително секюрити насрещници на прозорците за осигуряване на по-големи степени на защита срещу взлом WK1( защита срещу опити за взлом с физическа сила или използването на лостови механизми) и WK2( защита срещу опит за взлом с инструменти като отвертки, клещи и др.)