ГАРАЖНИ ВРАТИ

Всички съставни компоненти, които използваме, са висококачествени и отговарят на изискванията за здравина. Профилите са поцинковани и боядисани, което ги защитава от корозия. При производството и монтажа се придържаме към най-новите технологии, защото знаем, че нашият продукт трябва да гарантира надеждност за клиента. Ролетната врата може да се произведе с топлоизолация – решение, подходящо за помещения, ползвани за работна среда или такива, които имат пряка връзка с дома или офис помещения. Ползват се термоламели от стомана или алуминий.


Предимства:
1. Елегантен външен изглед - при ролетните врати светлият отвор се използва максимално ефективно. От външната страна не се вижда касета /както е при охранителните ролетки/, което допринася за запазване на фасадния изглед изчистен и елегантен.
2. Обезшумяване - една от най-важните характеристики, на които държим при производството на ролетни врати, е обезшуменото движение 3. Поддръжка - осигурява нужната поддръжка своевременно, за да избегне дискомфорта за клиента при неочаквани аварии.
4. Специални решения - предлагаме ролетни врати извън стандартно възприетите решения.

Единствената ни препоръка при поръчка на нестандартна врата е да се консултирате с наш представител, за да можем да гарантираме стабилност и безпроблемно функциониране на компонентите.