Душ кабини

Душ кабините, които предлагаме, се изготвят задължително по индивидуален проект в зависимост от размерите на помещението и естетическия Ви усет. Те са с изключително високо качество и на много разумни цени. Изработени са от флоатно термично, задължително закалено стъкло с дебелина от 8 до 10 мм. Помислено е и за Вашата безопасност – при удар е невъзможно да се нараните, тъй като при евентуално счупване кабината се надробява на безброй ситни парченца, които няма да могат да Ви порежат или наранят.

Ваш е изборът дали душ кабината да е прозрачна или матирана. Всичко зависи от Вашето предпочитание и разбира се от интериора в банята Ви. Задължително е проектът да бъде в унисон с останалото дизайнерско решение на помещението.

Полезна информация

Сигурно ще се съгласите, че може би най - важното помещение в едно жилище е банята. Там релаксираш, отпускаш се, наслаждаваш се на това, че си у дома. Комфортът и уютът на това помещение са от първостепенна важност, затова човек не трябва да пренебрегва исканията си за постигане на най-функционалното и красивото. В този ред на мисли, опитните професионалисти от „Уиндоупласт” ще Ви консултират с грижата за ефективно решение и дълготрайност на извършената услуга. Те ще Ви отговорят на всички важни за Вас въпроси и ще Ви предложат различни варианти за осъществяване на идеите Ви.

Дори душ кабината да не позволява вратата на банята да се отвори, този проблем е преодолим, защото в „Уиндоупласт” предлагаме душ кабини, както с плъзгащи се врати, така и с панти. Отваряемостта обикновено е с размери 60 см х 70 см, 60 см х 80 см , 80 см х 70 см, но пак всичко зависи от големината на помещението и разположението на мивката, евентуално тоалетната или бидето в банята. В банята влагата винаги е налице, затова профилът отгоре се изработва от неръждаема стомана и се монтират иноксови панти. Така душ кабината се предпазва от корозионни влияния. Фугите между стъклата се уплътняват със силиконови или магнитни уплътнения.

Ако разполагате само с една баня и винаги се чудите кой пръв да влезе в нея сутрин, или пространството е много малко, душ кабината е идеално решение за вас.

Тя може да бъде монтирана във всяка част на помещението. Имайте предвид, че стъклото, от което се правят, е закалено или триплекс и много трудно може да бъде коригирано и допълнително обработвано. Затова бъдете внимателни. Добре е да вземете размерите след като сте сложили плочките в банята или да се обърнете към нас за консултация и взимаме на размери.

Душ кабината е лесна за поддръжка. Останалата част от помещението е суха. Нямате проблеми с влагата и можете спокойно да се наслаждавате на комфортна и уютна баня.